Category

Een huis verkopen met veel problemen? Wees niet bang voor makelaars in onroerend goed

Makelaar

Een huis verkopen met veel problemen? Wees niet bang voor makelaars in onroerend goed

Als u overweegt een huis te verkopen, maar geen ideeën heeft, kunt u op een geweldige manier ideeën opdoen en van anderen leren door te kijken hoe makelaars hun verkoop hebben afgehandeld. Makelaars doen geweldig werk omdat ze het bedrijf kennen en trots zijn op hun werk. Er zijn bepaalde dingen die u kunt doen om uw verkoop zo soepel mogelijk te laten verlopen, zelfs als u een huis met veel problemen verkoopt. Makelaars verdienen veel meer dan dat.

Bij het verkopen van een huis met veel problemen, is het veel te gemakkelijk voor een verkoper om een paar maanden te stoppen en terug te komen met een slanker huis. Als u een huis met veel problemen verkoopt, zou uw makelaar een lijst moeten hebben met huisreparaties die moeten worden uitgevoerd voordat uw huis op de markt komt makelaar leerdam huren. Het is veel te gemakkelijk voor een makelaar om een bod te doen op basis van een ruwe schatting van reparaties. Het is veel moeilijker om een bod te accepteren als u die schatting te hoog vindt.

Een ander ding dat makelaars kunnen doen om hun eigen commissie te verhogen, is door op 'huizenjacht'-reizen te gaan en potentiële kopers persoonlijk te zien. Makelaars in onroerend goed hebben toegang tot kopers die niet-makelaars misschien niet hebben en mogelijk werken om de best mogelijke deal te sluiten. Als u twijfelt of u uw huis wel of niet zelf kunt verkopen, is het belangrijk om u af te vragen of commissionering is toegestaan.

Meer informatie: VG-Makelaardij