ether kopen
Category

Hoe te kopen Bepaal de top 3 cryptocurrencies voor gedecentraliseerde applicaties

Dus, hoe koop je Ethereum? Ik zal mijn best doen om de belangrijkste manieren te bedekken om dit zeer lucratieve (en fascinerende) digitale bezit te bemachtigen. Ik weet zeker dat je al eerder van ether hebt gehoord, maar zo niet, dan is het een troef die is ontworpen om de kracht van computercode te gebruiken om directe geldoverdrachten mogelijk te maken. Je kunt het zien als een upgrade naar het veelgebruikte PayPal.

Hoe ether kopen: De gemakkelijkste manier om etherisch te kopen, is via een van de vele online uitwisselingen die zijn ontstaan. Deze uitwisselingen dienen één doel: u toegang geven tot ether door een kleine vergoeding van u te vragen. Hoewel deze uitwisselingen niet allemaal op dezelfde manier zijn gecreëerd, en velen niets meer zijn dan nauwelijks verhulde zwendelsites, zijn er een paar goede gerenommeerde sites. Ik raad Geth aan, anders kun je je traditionele zoekmachine gebruiken.

Vervolgens, hoe koopt u etherisch met uw bank? Ook hier zijn er veel verschillende routes. Veel mensen kiezen ervoor om hun creditcard voor deze methode te gebruiken.

 

Dit resulteert echter meestal in een hoge rente en is nogal onhandig. Als u een sterke financiële positie heeft en het niet erg vindt om een beetje extra te betalen, dan is dit misschien een haalbare optie voor u.

Er zijn ook andere methoden om wat ether te bemachtigen. Een van die methoden heet Smart Contract Mining. Dit is een proces dat werd geïnspireerd door de digitale valuta van de nieuwe wereld, bitfinex genaamd (waarvan je misschien hebt gehoord van de film Hackney Swagger). In feite zijn slimme contracten programma’s die automatisch geld van de ene partij naar de andere overboeken, op basis van bepaalde gedefinieerde instructies waarover de twee partijen het eens zijn.

Als je je afvraagt hoe dit allemaal verband houdt met het blockchain-project, is het eigenlijk vrij eenvoudig. In feite wordt ether met behulp van een blockchain van de ene plaats naar de andere overgebracht. De blockchain is een openbaar netwerk dat bestaat uit alle transacties en berekeningen die ooit via het ethernetprotocol zijn gedaan. Kortom, wanneer iemand wat ether uitgeeft door een transactie uit te voeren, wordt deze vanuit de portemonnee naar de juiste plaats op de blockchain gestuurd. Als op dat moment aan de voorwaarden van het contract is voldaan en de munt nog niet is uitgegeven, kan de verkoper de juiste hoeveelheid ether naar de koper sturen, op basis van de oorspronkelijke prijs van de munt voor zowel de verkoper

Omdat de hele operatie automatisch wordt uitgevoerd, is dit een prima manier om ervoor te zorgen dat de volledige waarde van de munt goed wordt verdeeld onder de juiste deelnemers. Dit is een van de belangrijkste verkoopargumenten van gedecentraliseerd geld. Omdat de slimme contracten die de ruggengraat vormen van gedecentraliseerde valuta’s automatisch informatie over het netwerk verzenden en niet worden beperkt door iets anders dan de computernetwerken waarop ze draaien, kunt u ether uitgeven aan elke uitwisseling die u maar wilt, en het hele netwerk

De meest populaire manier om op dit moment etherisch te kopen, is via een bepaald platform genaamd Uniswap. Dit platform is bovenop het MetaTrader4-platform gebouwd en is momenteel de meest gebruikte beurs ter wereld. Hiermee kun je ether ruilen, zelfs als je offline bent, en het beste is dat je geen speciale backend-software hoeft te leren om het te kunnen gebruiken. Het is erg gebruiksvriendelijk en de tutorials die je laten zien hoe je je Uniswap-account instelt, zijn overzichtelijk. Kortom, als u alles heeft ingesteld, kunt u op elk moment inloggen op uw account en transacties uitvoeren zoals u wilt. Als u bekend bent met MetaTrader, weet u meteen waarom dit product zo populair is.

De derde stap is waarschijnlijk de eenvoudigste. Gebruik gewoon uw favoriete zoekmachine om gerenommeerde makelaars te vinden die Uniswap-tokens aanbieden om te handelen. Van daaruit volgt u eenvoudig de instructies die de makelaar geeft en draagt u de munten over van uw MetaTrader-account naar uw nieuwe digitale portemonnee. Volg de juiste stappen en je bent klaar! Uw volledige portefeuille is overdraagbaar en u hoeft zich alleen maar aan te melden en een paar euro te storten. Nu is het aan jou om winst te gaan maken met je investeringen.

Klik hier voor meer informatie hier  Bitcoin Meester